Čudovita družinska hiša se nahaja na vasi, le 10 minut vožnje od centra Murske Sobote, 4 minute do Beltinec, do obvoznice je le nekaj minut. V neposredni bližini je avtobusna postaja, trgovina, vrtec Gančani, šola (Beltinci).

210.000 €

Hiša ima po podatkih GURS-a 356,90 m2 uporabne površine. V pritličju se nahaja predprostor, velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico,shramba, kopalnica, ločen WC in 2 spalnici . V prvem nadstropju se nahajajo spalnica ter nedokončan prostor namenjen kopalnici, dnevni sobi in kuhinji z jedilnico. Celotna hiša je podkletena, kjer je pralnica, kurilnica, shramba, dnevna soba.

Pred hišo je velika terasa. Vsi prostori so bili leta 2020 obnovljeni, na novo prebeljeni, nameščena je bila nova oprema v splanici in kuhinji..

Zraven hiše se nahaja objekt, v katerem sta dve garaži, nad njim pa je še en nedokončan bivalen prostor. Ob hiši se razprostira zelenica z zelenjavnim in sadnim vrtom, zidani kamin in vrtna lopa s kuhinjo ter teraso, na kateri je prostor za druženje večje skupine, cca 25 ljudi. Na dvorišču je tudi vodovod z lastnim naravnim zajetjem.

Objekt se nahaja na 3.444 m2 velikem zemljišču.Parkiranje za več vozil je zagotovljeno: dve garaži in veliko asfaltirano parkirišče pred hišo.

Urejeno je vodovodno, električno,kanalizacijsko omrežje, priklopljena je tudi optika. Ogrevanje je na kurilno olje.
Objekt ni potreben obnove, tudi streha je v dobrem stanju le eternit je izgubil barvo. Okna so hrastova, narejena je izolirna fasada.

Hiša zagotavlja prijetno in kvalitetno družinsko bivanje blizu narave in nedaleč od centra mesta.

Meje ter katastrski vpis je urejen, nepemičnina je prosta vseh bremen ali dolgov.

Vabljeni na ogled!

 

Ogled oglasa:

https://www.re-max.si/en/listings/cottage/for-sale/beltinci/490381004-15?LFPNNSource=Search&cKey=490381004-15&HighlightingWords=&Lang=sl-SI


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja