V frekventnem delu poslovno-trgovske cone Murska Sobota prodajamo poslovno stavbo, ki ima štiri poslovne prostore. Dva v spodnjem delu sta zasedena z najemniki, dva v zgornjem delu pa sta prosta in sta tudi lahko predmet najema.

599.000 €

Večnamenski objekt se nahaja na zelo dobro dostopni ter frekventni lokaciji. Stavba stoji na parceli 280 m2 in ima po podatkih GURS-a 533 m2 površine. Konstrukcija stavbe je beton oz. železo-beton, z visokimi (industrijsko primernimi) višinami stropov. . Stavba ima dve etaži. V pritličju se nahajata dva, že oddana poslovna prostora z urejnim najemnim razmerjem. Spodnja prostora imata vsak svoj vhod ter sta tudi ločena, oz. samostojni enoti. Prvi prostor se nahaja na JV delu zgradbe ter meri 101 m2, drugi pa na SV delu zgradbe ter meri 120 m2.
V prvem nadstropju pa sta prosta še dva prostora, vsak s svojim lastnim vhodom. Prvi, večji prostor se nahaja v severnem delu zgradbe in ima dostop po notranjem ter zunanjem stopnišču. Kvadratura znaša 140 m2 + 30m2 predprostora s stopniščem in toaletnimi prostori. Drugi prostor (102 m2) pa se nahaja na južnem delu stavbe in ima dostop po notranjem stopnišču. Na tleh je položen parket, na steni ogledalo in je zelo primeren za plesni studio ali kaj podobnega. Parkirna mesta se nahajajo ob zgradbi ter pripadajo občini. Zgradba ima centralno kurjavo na olje ter vse potrebne komunalne priključke. Nepremičnina je bremen prosta!

Resne kupce ali najemnike vabimo, da se naročijo za ogled, kjer jim bomo podali dodatne informacije za lažjo odločitev ali za nakupa ali za najem!

 

Ogled oglasa:

https://www.re-max.si/en/listings/pomurje-region/490381001-66?LFPNNSource=Search&cKey=490381001-66&HighlightingWords=&Lang=sl-SI


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja