Prodajamo gostinski lokal s prenočišči na atraktivni lokaciji.

800.000 €

Gostinski lokal se nahaja ob vstopu v center mesta Ljutomer, v neposredni bližini znanih trgovskih centrov ter proizvodnih obratov in gimnazije.
Lokal je bi izgrajen v letu 1960 in v celoti obnovljen v obdobju od leta 2015 dalje. Po Gurs-u meri 624 m2. K lokalu spada še zunanja terasa ob vhodu ter parkirišča.

Ob vstopu v lokal nas pozdravi domačnost in pristnost gostinskega lokala, kjer se že na daleč vidi, da so lastniki v gradnjo in opravljanje dejavnosti dali ne samo svoje znanje in sposobnosti ampak tudi kot radi rečemo, del sebe.
Gostinski lokal je razdeljen na dva dela: gostilniški z osrednjo sobo s šankom, dva večja prostora za druženje in prehrano, ter prehodom v prostor za zaključene družbe – vse skupaj s prelepim pogledom na okolico. Drugi del predstavlja kavarniški del z zunanjo teraso. V zgornjih prostorih pa se nahajajo prenočišča za goste.

Gostinski lokal je bil dobro vpeljan in znan daleč naokoli. Lokal trenutno ni v obratovanju in čaka na dobro poslovno idejo in ponoven zagon.
Samo resne interesente vabimo, da si rezervirajo termin za ogled!
Priporočamo nakup objekta!

 

Ogled oglasa:

https://www.re-max.si/en/listings/pomurje-region/490381001-61?LFPNNSource=Search&cKey=490381001-61&HighlightingWords=&Lang=sl-SI


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja