VEMO, KAJ PRODAJAMO

DOBRO POZNAVANJE TRGA IN NEPREMIČNIN, REALNE OCENE NJIHOVIH VREDNOSTI, OSEBNI PRISTOP DO STRANK IN VARNOST PRI NAKUPU JE LE NEKAJ KVALITET. NAŠ CILJ? BITI VODILNA AGENCIJA V POMURJU ZA NAJBOLJ ATRAKTIVNE NEPREMIČNINE.

Prodajamo z nasmehom. Zakaj? Ker prodajamo nepremičnine, ki so najprej všeč nam, da bi jih lahko šele takrat priporočili nekomu drugemu.  Vsako nepremičnino poznamo zelo dobro in zastopamo le tisto, ki nas prepriča. Prepričati nas mora s svojo kvaliteto in potencialom ter urejenimi dokumenti.

Ukvarjamo se s prodajo, nakupi in najemi nepremičnin na področju Slovenije, s poudarkom na Pomurju in okolici. V naši ponudbi je vedno le omejeno število nepremičnin.

OSEBNI PRISTOP

Smo agencija, v kateri imate sogovornika. Naših strank ne zavajamo ter zagotavljamo varnost pri prodaji in nakupu. Za nas stranke niso le številke ali mimobežni znanci, na katere bi pozabili po prvem ogledu. Nanje ne pozabimo niti po opravljenem poslu, saj jim lahko pomagamo pri arhitekturni osvežitvi in prenovi, zahvaljujoč sodelovanju z arhitekturnim birojem BIRO BIRO d.o.o. Uroša Roškerja in arhitektko za notranjo opremo, Arhitekturni biro  Dana Poljanec s.p. ter , ter preizkušenimi in kvalitetnimi izvajalci.

Naš uspeh predstavljajo dobri odnosi s strankami. Potrudimo se, da vsako stranko dobro spoznamo. Ne zanima nas le njen proračun, pač pa tudi kako razmišlja, kako živi, kaj ji je všeč, kakšne so njene želje in potrebe. Tistim, ki svoje nepremičnine prodajajo ali dajejo v najem, svetujemo, kako lahko z raznimi posegi, ki so lahko tudi minimalistični, dosežejo višjo vrednost nepremičnine. Ne zavajamo jih z lažnimi obljubami in ocenami vrednosti nepremičnine. Stremimo k temu, da so cene nepremičnin realne in odraz dejanskega stanja.

NEPREMIČNINE, PISANE NA KOŽO KUPCA

Naša baza strank je velika. Med njimi je tudi vedno več tujcev. Ko se na trgu pojavi primerna nepremičnina, stranke o tem obvestimo in jih povabimo na ogled.

Za naše stranke si vedno vzamemo čas, zato nimamo uradnega delovnega časa. Svojega prilagajamo strankinemu. Stranke nas lahko pokličejo kadarkoli, oglede nepremičnin pa v okviru zmožnosti organiziramo tudi v pozno popoldanskem času, zvečer, čez vikend in ob praznikih.

Trudimo se, da nepremičnine predstavimo celovito in podrobno. Vsi oglasi so opremljeni s kvalitetnimi teksti in navedbo detajlov ter fotografijami. Strankam svetujemo tudi glede ureditve nepremičnin za trg in glede višine prodajne cene ali cene najema.

Pokličite nas. Prepričani smo, da bomo skupaj našli pravega kupca za vašo nepremičnino oziroma nepremičnino, primerno vašemu življenjskemu stilu.

Pokličite nas. Prepričani smo, da bomo skupaj našli pravega kupca oziroma nepremičnino, pisano na vaš življenjski stil.