79.000,00 €

Prodaja, vikend, bivalen: DOLINA PRI LENDAVI, 105.3 m2

79.000,00 €Izračun kredita

Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Vikend | Regija: Pomurska | Upravna enota: Lendava | Občina: Lendava

DOLINA PRI LENDAVI, 105,3 m2, bivalen, zgrajen l. 2016, 1.979 m2 zemljišča, K+P, Vikend na lepi in mirni legi, prodamo. Cena: 79.000,00 EUREnerg. razred:  EI ni potrebna (31. člen ZURE)

Lastnosti nepremičnine:

  • Velikost: 105,30 m2
  • masivno pohištvo
  • Polno opremljeno
  • Št. spalnic: 1
  • Parkirno mesto
  • Ogrevanje na drva
  • Prodaja brez provizije
  • Št. kopalnic: 1
  • Zemljišče: 1979,00 m2

Dodaten opis:

Posredujemo pri prodaji stanovanjske stavbe, primerne za vikend ali pa tudi za bivanje, ki se nahaja na našem najbolj severovzhodnem delu Slovenije, naselju Dolina pri Lendavi. Stavba je bila postavljena leta 2016 na obstoječe temelje kleti, zgrajene 1967, kot nadomestna gradnja in so jo novi lastniki delno renovirali, delno na novo zgradili. Stavba je po podatkih GURS-a velikosti 105,30m2, od tega je 38,90 m2 bivalnega prostora, kletni del- garaža meri 36,20 m2, leseni podest v pritličju pa je cca. 30,20 m2. Stavba se nahaja na parceli skupne velikosti 1979 m2. Do stavbe vodi asfaltirana cesta, ta del naselja je redko poseljen, zato omogoča mirno bivanje v naravi.

Kletni del je betonska gradnja, zgornji del je zidan, zunaj demit omet, znotraj pa masivne lesene brezove obloge, ki dajejo prijetno aromo prostoru ter dodatno toplino. Notranja vrata so iz masivnega lesa, okna so lesena, proizvajalca Jelovica. Lastnikom je bil zelo pomemben stik z naravo in povezava le-te iz okolja v notranjost bivanjskega dela.

Do bivalnega dela se povzpnemo po stopnicah, pred vhodom je predvidena terasa, ki pa ni dokončana. Bivalno-spalni del je opremljen s kvalitetnim masivnim pohištvom, v kuhinji pa se nahaja potrebna oprema skupaj s kuhinjskimi aparati in pečjo na drva, ki ogreva celoten prostor- za prehodno obdobje  priporočamo nakup klime. V celoti opremljena in urejena kopalnica z wc-jem in tuš kabino ter pralnim strojem. V bivalnem prostoru je urejen dostop do zgornjega lesenega podesta, ki se lahko uporablja za nočitev gostov ali pa igro otrok.

V kletnih prostorih je velik prostor za skladiščenje in garažo. Za hišo se nahaja večja, dvignjena parcela, kjer je starejši vinograd z jedilnimi vrstami grozdja ter nekaj sadnega drevja (kaki, kivi, breskve). Poudarek na samooskrbnem pridelovanju.

Stavba ima gradbeno dovoljenje, vpis stavbe v kataster stavb, vpisana v zemljiško knjigo in brez bremen, urejene vse komunalne priključke (elektrika, vodovod), odvoz odpadkov ter čistilno napravo za kanalizacijo. Do najbližje trgovine je cca. 1 km, do Lendave pa cca. 6 km.

Ker je večji del zemljišča opredeljen kot kmetijsko zemljišče, je potrebno objaviti ponudbo na pristojni UE. V kolikor se na objavljeno ponudbo v roku 15 dni ne odzovejo predkupni upravičenci, lahko zainteresiran kupec, ki je oddal ponudbom pristopi k nakupu. Prodajalec se zavezuje plačati stroške davka na promet z nepremičninami ter stroške nepremičninske agencije, kupec pa stroške pravnega posla pri notarju.

Za dodatna vprašanja in naročilo termina ogleda kontaktirajte nepremičninsko agentko.

Dolina pri Lendavi, Lendava, Slovenija

Dolina pri Lendavi, Lendava, Slovenija

KONTAKTIRAJ AGENTA

Lidija Belovič

031 307 710

Pro-Bel d.o.o.